Header werkplaats Mobron

WERKPLAATS

Bij Vakgarage Mobron in Almere werkt een enthousiast team van automonteurs. 

Deze monteurs zijn gewend om aan alle merken moderne auto's te werken. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Vanzelfsprekend werken wij met de nieuwste testapparatuur om de auto's "uit te lezen" en af te stellen. Bij Vakgarage Mobron in Almere is uw auto in veilige handen.

UW ADRES IN ALMERE VOOR HET ONDERHOUD EN REPARATIES AAN UW CHEVROLET.

Helaas is zoals in dit artikel te lezen uw huidige Chevrolet Dealer specialist in Almere failliet verklaard, wij betreuren dit ten zeerste. Om toch uw Chevrolet in top conditie te houden bent u waarschijnlijk op zoek naar en goed en betrouwbaar adres voor het onderhoud en reparatie aan uw Chevrolet. Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn jarenlange ervaring bij de Chevrolet dealer Jave in Almere kennen wij uw auto van binnen en buiten waardoor het onderhoud en reparaties aan uw Chevrolet vakkundig worden uitgevoerd.

Omdat wij werken volgens de fabrieksspecificaties welke door de importeur worden voorgeschreven behoud u gewoon uw geldende fabrieksgarantie op uw auto.

Wij strooien niet met mooie kortingen om u binnen te halen, onze prijzen zijn het hele jaar door zeer scherp en concurrerend waardoor u nooit te veel betaald.